Hyvää huomenta kaikille ja tervetuloa aloittamaan uutta kuukautta uuden tempauksen parissa. Koska kommenneja kyselyyni ei tullut niin päätin omavaltaisesti aiheen olevan PÄÄSIÄINEN KOTIIN. Tämä on aihe on hyvä koska näin jokainen voi tehdä mitä tahtoo ja keksii vain kotiinsa neuloa kunhan vain sanoo sen olevan pääsiäiseksi :)

Sitten vähän kertausta säännöistä:

1. Tämä blogi on kaikkien ilmoittautuneiden yhteisessä käytössä, eli kaikki jotka nyt aloittelee mukana, lähetän teille s.postina salasanan jolla tänne pääsette sitten kirjoittelemaan töidenne edistymisistä.

2. Ja koska tämä nyt on meidän jokaisen oma blogi, otan mielelläni vastaan kaikkia blogin kehittämisideoita, uusia neulevinkkejä, mitä viikkoja täällä nyt sitten voinemmekin pitää ja saada valmista yhdessä!

3. Kuvagalleriassa jokainen voi tehdä nimelleen oman kansion jonne lataa omia kuviaan.

4. Jokaisen nimelle tulee heti alussa kategoria,voit tehdä sen itse kirjoittamalla "Uusi kategoria" kohtaan nimesi liittyessäsi mukaan. Nimelleen  kukanenkin kirjoittaja sitten laittaa omat kuulumiset ja väliaikatiedot :)

5. Valmiit työt kootaan sitten omaan kategoriaansa myöhemmin.

Jos tulee muuta mainittavaa sääntöihin niin kirjaan niitä sitten tänne myöhemmin. Muistetaan se toisen kunnioittaminen ja hyvä käytös, niin kuin me aina muutenkin teemme :) Ja sitten ei kun aloitellaan..!!

säännöt kävin nappaamassa suoraan täältä.

Tempaus kestää siis kuten aiemminkin koko kuukauden ja vaikka pääsiäinen onkin jo vähän aiemmin niin samaan settiin menee muutkin tämän kuun aikana neulotut. Jos löydätte sopivia ohjeita netistä niin vinkatkaa ihmeessä muitakin niistä niin saadaan kaikki ideat liikkeelle. Toivon kaikille oikein mukavia hetkeä tämän tempauksen parissa.

-Katja-