...tähän mennessä laskin pipoja kudotun (kuvatun) yht.33kpl..!! Se on jo tosi hyvin!! Mahtavaa!! Kiitos ja kumarrus kaikille mukana tempauksessa olleille!! ... ja oleville :)) Nimittäin, tähän saumaan ajattelin jakaa lupaamani palkinnot omien kiireideni vuoksi jotka meneillään täällä, lähden nimittäin maanantaina reissuun ja ajattelin hoitaa kaikki jutut alta pois siihen mennessä.... Mikäli pipoja tulee vielä niin ne voi laskea mukaan tuohon lukuun :) Omani on vielä päättelemättä, niitä tuli 3 kpl lisää tässä ajassa, kuvannut en niitä vielä ole enkä tiiä ehdinkökään, niitä en myöskään ole laskenut mukaan tohon lukuun... Katson mikäli ehdin ne vielä kuvata tänne... Onhan kaikki muistaneet laittaa valmiit pipot tonne piposivulle....??

Glitter%20(356).gif

Non nii..... ja sitten arvontaan!!

The.Random.Number.Picker pyöräytti arvonnan voittajaksi Tanjan, joka ei olekkaan ollenkaan mikään Tumpelo, vaan sai mahtavan inspiksen tässä kutoessaan, Onnea Tanjalle!!

Eka ylläripalkinto lähtee Pirjolle, joka saakin sitten pistää pyörimään seuraavan tempauksen, Onnea Pirjolle!

Toinen Ylläripalkinto lähtee Sinikalle..!! Onnea kovasti kaikille, pistän palkinnot maanantaina postiin, niin mikäli osoitteenne pistätte sitä ennen mulle tulemaan :)

Glitter%20(356).gif

Multa ei sitten tässä tämän kummempia. Niiiii.... multa tilattiin eilen 8 kettupuuhkaa, että tulikin sopivasti tähän Pirjon aiheeseen liittyen, että mukana ollaan seuraavassakin tempauksessa :))