fleur106.gif
1.10.2007 alkaa siis virallisesti kaulaliina kuukausi. Olen koko kuukauden käytettävissä ja uudet (vanhatkin) voivat ottaa yhteyden minuun sähköpostitse. Saatte käyttäjätunnuksen ja salasanan minulta Pirjolta. Tuolla sivun yläkulmassa oikealla on kaulaliinasivut, mihin voitte kuvata tuotoksianne tai pitääkin laittaa. Siinä on hyvä olla maininta tekotavasta, langan menekistä ja langanmerkistä. Säännöthän ovat entisenlaiset:

1. Tämä blogi on kaikkien ilmoittautuneiden yhteisessä käytössä, eli kaikki jotka nyt aloittelee mukana, lähetän teille s.postina salasanan jolla tänne pääsette sitten kirjoittelemaan kaulaliinojen edistymisistä.

2. Ja koska tämä nyt on meidän jokaisen oma blogi, otan mielelläni vastaan kaikkia blogin kehittämisideoita, uusia neulevinkkejä, mitä viikkoja täällä nyt sitten voinemmekin pitää ja saada valmista yhdessä!

3. Kuvagalleriassa jokainen voi tehdä nimelleen oman kansion jonne lataa omia kuviaan.

4. Jokaisen nimelle tulee heti alussa kategoria,voit tehdä sen itse kirjoittamalla "Uusi kategoria" kohtaan nimesi liittyessäsi mukaan. Nimelleen  kukanenkin kirjoittaja sitten laittaa omat kuulumiset ja väliaikatiedot :)

5. Valmiit työt kootaan sitten omaan kategoriaansa myöhemmin.

Jos tulee muuta mainittavaa sääntöihin niin kirjaan niitä sitten tänne myöhemmin. Muistetaan se toisen kunnioittaminen ja hyvä käytös, niin kuin me aina muutenkin teemme :) Ja sitten ei kun aloitellaan..!!

Toivotan kaikille kivaa lokakuuta ja innostusta puikkoiluun ;)