mutta kun. mä olin tyystin unohtanu nää tunnukset ja salasanat tänne. ja mun sähköposti, voi vitsi mikä viidakko se on! kyllä taas muistui mieleen että minkä takia tosiaan kannattaa poistaa tarpeettomat viestit heti eikä 'sitte joskus'.

no mutta, nyt ne löyty ja tässä on toukolle tilattu pipa:

933267.jpg

ihan samalla mallilla kun aiemmin ninolle tehty pipa. tämä tuli vaan pienemmälle vesselille, joten halusin värikkäämmän setin ja lisäsin vielä söpöyden maksimoimiseksi tupsun. niin, tosiaan multa tilattiin parit tumput ja pari pipaa ja parit sukat ja tää kuulu siihen ensimmäiseen settiin. tää ei kuulu tänne mut näytän silti koko setin, vaikka joululahjavinkkinä ;).

933269.jpg

meni kyllä langat vähiin noilta osin. sinistä oli vaan pakko ostaa lisää - tein pipan viimesenä ja sitä ensimmäistä sinisen erää on pelkästään tuo alaosa. keltasta jäi ehkä 3 metriä ja vihreetä ehkä 10..joululahjapakettiin harkitsin kääräiseväni siitä sinisestä tehdyn kaulurin, on sitte koko setti.

mulle oli vaikeeta tehä lapselle sopivia sukkia ja tumppuja (pipot nyt ei onneks oo niin justiinsa..) ku itellä ei oo lapsia ni ei oo sitä semmosta touchia siihen. novitan sivuilta löytyy kokotaulukot sukille ja lapasille sekä 7-veikasta että nallesta tehtyinä, vihjeeksi vaan muillekin jos tässä vaikka vielä joskus aletaan lapastelemaan :).

niin..7-veikkaa tietysti.